Pure olieverhalen

Farm Botanic Bulgarije Rozenblaadjes uitgelichte foto bij Corinne Delis ZNO

De Balkan Botanical Farm, gelegen in Bulgarije, een van de meest gewaardeerde rozenteeltgebieden ter wereld, is gespecialiseerd in rozen.

 

Mijn partner José en ik voelen ons zo verrijkt door de ondersteunende werking van zuiver natuurlijke oliën en supplementen. Het gebruiken van deze oliën en supplementen is voor ons een manier van leven geworden. Geen dag meer zonder zuiver natuurlijke oliën

  • of het nou gaat om het halveren van mijn snurkgeluid met hulp van Valor
  • of José een ochtend boost ervaart van het drinken van Ningxia Red
  • of dat onze kinderen razend enthousiast zijn over het gebruiken van een diffuser of lippenbalsem

Steeds weer ervaren we liefde voor al die waardevolle zuiver natuurlijke producten.

De familie Young en haar teamleden hebben als missie ieder gezin op onze aarde, de mogelijkheid te geven om zuiver natuurlijke oliën te gebruiken.

‘Zuiverolie’ wil de verhalen achter deze missies optekenen!

Mijn naam is René Booms en mijn partner José is silver member bij Young Living en haar 2e business is een massagepraktijk. Ik support haar voor 100%. Zelf onderzoek ik mijn hele werk- en privéleven menselijk gedrag en schrijf daarover. ‘Zuiverolie’ verzamelt ervaringsverhalen. Alles ter inspiratie! Leven vanuit je hart, meer dan alleen vanuit je hoofd.

OPROEP

Wil je jouw verhaal ook delen met de universal oil family? Stuur een app naar 06-37485941 of mail naar aandachtcentraal@live.nl en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op om ook jouw verhaal op te tekenen.

Als dank ontvang je een e-book versie van jouw levensverhaal.

Deze e-books zijn ook na te bestellen bij Bol.com.

Ebook app bolcom ZNO