Boomshout Challenge

Hoe beleef jij je leven? Wil je weleens wat anders ervaren dan die stoere mannenwereld? Met een Boomshout Challenge ga je de uitdaging aan om 3 dagen zonder social-media-gebruik aan de slag te gaan met ruw hout. Je werkt aan zelfvertrouwen en inzichten in je levenssituatie. Gaandeweg zul je bemerken dat je je minder onveilig voelt en zelfverzekerder.

Gebruik daarvoor bijvoorbeeld wilde rozenhout. Ervaar de vormen die al in het hout zitten. Leg daar waar je wil accenten. Dan kan met een vijl, guts, beitel en een houten hamer. Jouw houtbewerking kan jou en het rozenhout een boost geven. De natuur ligt als het ware in jouw handen. Je krijgt er energie van. Voel hoe ruw of glad het hout is. Heb je hollingen of bollingen bewerkt? Ik zal je tijdens jouw proces met uitnodigende vragen begeleiden naar jouw einddoel, je eigen Energizer van ruw hout. Door jou vormgegeven.

Je werkt 3 uur in de Houttuin aan je creatie. Je neemt de Energizer mee naar huis. Het zal je helpen herinneren om nog even niet in de sociale media te duiken. In plaats daarvan zou je tijd kunnen nemen om jouw Energizer verder te verfraaien en wellicht gedeeltelijk in de bijenboenwas te zetten en uit te wrijven met een droge doek. De geur blijft dan enige tijd in het hout hangen. Veel plezier met jouw avontuur!

 

Mijn naam is René Booms en beleef hout als zuurstof. Het geeft mij innerlijke kracht. BOOMSHOUT als Booms en hout, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een shout van de boom. Een schreeuw van hier ben ik, kom tot je kernkrachten en gebruik daarvoor de natuur.

Meer info 06 37 48 59 41